Energivejledning i Esbjerg og omegn

Spar penge og skån samtidig miljøet!

Energivejledning​

​Ønsker du at spare på energien og minimere varmeregningen, så tag Jensen Byg med på råd.

Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på de forskellige optimeringer. Kontakt os allerede i dag på 40 36 08 25, hvis du ønsker at spare på energien og optimere din bolig.

Professionel rådgivning

Vi tilbyder energivejledning, hvor vi sammen med dig gennemgår din bolig fra ende til enden. Her kan vi komme med gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt kan energioptimere boligen på forskellige områder.

Vi kan eksempelvis gennemgå isoleringen og se, hvor der er brug for eventuel efterisolering i gulve, vægge, mure og i taget. På samme måde kan vi gennemgå boligens vinduer og døre.

​En efterisolering og udskiftning til nye lavenergivinduer kan have stor effekt på det årlige varmeforbrug og kan yderligere give et forbedret og sundere indeklima i boligen.

Forøger boligens værdi

På langt sigt er der mange penge at spare med en energioptimering, ligesom din bolig naturligvis også får en højere værdi i en eventuel salgssituation.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Praktisk info

JensenByg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158​
40 36 08 25
info@Jensenbyg.dk

Vi er medlem af:

Følg os: