Gulvafslibning i Esbjerg, Varde og Blåvand

Med en gulvafslibning kan du live hele din bolig op

Trænger gulvene til en genoplivning?

Giv dine gamle gulve nyt liv med en gulvafslibning. Hos Jensen Byg har vi mangeårig erfaring på området og udfører altid et kvalitetssikkert gulvarbejde.

Kontakt os gerne på telefon 40 36 08 25, hvis du ønsker et tilbud på gulvafslibning.

Skab nyt liv til slidte gulve med en gulvafslibning

Trægulvet med løse, spredte prydtæpper er igen blevet populært, og under væg-til-væg-tæpperne i ældre boliger ligger der masser af trægulve landet over, som let kan friskes op og blive smukke igen med en gulvafslibning. Der kan eksempelvis ligge smukke brede fyrretræsplanker, som kun er kedelige på grund af et alt for tykt lag gammelt fernis.

Det er ikke nær så svært, som mange tror, at afslibe sine gamle trægulve. Med de rigtige maskiner og den rette instruktion går en gulvafslibning let.
Professionel og støvfri gulvafslibning
Hos Jensen Byg er vi specialister på området, og vi har investeret i et specielt udsugningsanlæg, således vi kan tilbyde en komplet støvfri gulvafslibning.

​Gulvhøvl

En professionel gulvhøvl til afslibning af trægulve. Arbejder i dybden på skæve gulve eller gulve med gammel og tyk overfladebehandling. Fjerner fernis, lak, lim- og tæpperester m.m. og skræller den gamle overflade af, så gulvet er klar til en ny og beskyttende overflade.

​Kantslibemaskine

Kantslibemaskine, som nemt kan komme ind til væggen, hvor gulvslibemaskinen ikke kan komme (fås også i en særlig lav og lang model).

Kantslibemaskine med langt næb

Kantslibemaskine, som nemt kan komme ind under radiatorer, hvor gulvslibemaskinen ikke kan komme.​

Rondelslibemaskine

Til slibning og behandling af massive trægulve – både parket- og bræddegulve. F.eks. nye trægulve under væg-til-væg-tæpper, der blot kræver en let opfriskning samt til gamle, brede fyrretræsplanker, som er dækket af et tykt lag gammelt fernis.

Ligeledes til oliebehandling af trægulve.​

I øvrigt velegnet til:​

  • Grovslibning af betongulve med maling, lim, tæpperester mv.
  • Grovslibning af træ / betongulve uden lak og fernis.
  • Finslibning af nyt eller tidligere afslebne trægulve (med små ujævnheder)
  • Finslibning af nyt eller tidligere afslebne trægulve (uden ujævnheder)
  • Finslibning af slibningsegnede korkgulve.

Vi kommer gerne ud og ser på dine gulve og giver vores professionelle vurderingaf, hvad der bedst kan betale sig, og hvilken type behandling gulvet har brug for. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på gulvafslibningen, og kører til gulvopgaver i hele Esbjerg og Blåvand og resten af Sønderjylland.

Ønsker du selv at behandle gulvet, udlejer vi også professionelle gulvslibemaskiner til gør-det-selv-folket.

 

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Praktisk info

JensenByg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158​
40 36 08 25
info@Jensenbyg.dk

Vi er medlem af:

Følg os: