Industri- og landbrugsbyggeri i Varde, Esbjerg og omegn

Vi har store erfaringer med stalde, maskinhuse og lagerbygninger

Industri- og landbrugsbyggeri

​Hos Jensen Byg har vi gjort industri- og landbrugsbyggeri til et af vores specialer, og vi har derfor stor erfaring i og ekspertise med blandt andet staldbyggeri og byggeri af maskinhuse og lagerbygninger.

Fremtidssikre løsninger

Gennem årene har vi opbygget en stor viden omkring industri- og landbrugsbyggeri og ikke mindst investeret i det nødvendige maskineri, udstyr og specielle stilladser, der er nødvendige til denne type opgaver.

Vores ekspertise dækker bredt, og vi arbejder tæt sammen med såvel dig som kunde som andre håndværksgrupper, når vi udfører tømrerentreprisen.

​Kun derigennem kan vi sikre et resultat, der ikke mindst lever fuldt op til dine ønsker og behov, men som også er en fremtidssikker og optimal løsning til lige præcis det enkelte projekt.

Kvalitet i fokus

Vi lægger stor vægt på, at effektiviteten og den gode kvalitet går op i en højere enhed, og vi leverer altid et kvalitetsbevidst resultat. 

Kontakt os gerne for rådgivning og vejledning til dit næste industri- og landbrugsbyggeri eller for et uforpligtende tilbud.

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Praktisk info

JensenByg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158​
40 36 08 25
info@Jensenbyg.dk

Vi er medlem af:

Følg os: