Montering/ udskiftning af døre og vinduer

Jensen Byg – fordi vi leverer ordentligt og solid håndværk

Døre og vinduer til private og erhverv i Esbjerg

Vi udfører udskiftning af døre og vinduer og leverer og monterer alle typer fra mange forskellige leverandører – og vi hjælper både private kunder og erhvervskunder i Varde, Esbjerg, Blåvand og kører også til opgaver i resten af Sønderjylland.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 36 08 25. Så kommer vi forbi og giver en professionel vurdering af dine vinduer og døre samt et prisoverslag på en udskiftning.

Minimer varmeregningen med nye døre og vinduer

Som et led i en renovering eller energioptimering af boligen er udskiftning af døre og vinduer et vigtigt punkt. Gamle vinduer og døre er ofte ikke tætte og energivenlige og kan være årsag til en alt for stor varmeregning.

Nye lavenergivinduer giver ikke blot boligen et nyere og smukkere udseende, men er også med til at nedsætte varmeforbruget samtidig med, at de forbedrer indeklimaet og øger boligens værdi. Alle gode årsager til, hvorfor nye vinduer eller døre er en klog beslutning i forbindelse med optimering af boligen.

Udskiftning af døre og vinduer i Varde

Hos Jensen Byg i Varde kan vi være behjælpelige i udskiftning til at alt fra romantiske sprossede bondevinduer, til store glaspartier, der giver mere liv, lys og varme i rummet.

Vi udskifter også indvendige såvel som udvendige døre og kan rådgive og vejlede i det helt rigtige valg, så du får nye døre, der matcher dine ønsker og boligens æstetiske udtryk.

Dansk Håndværks Garantiordning

Jensen Byg i Varde ved Esbjerg er medlem af Dansk Håndværks Garantiordning. Dansk Håndværks Garantiordning er din garanti for at et ordentligt stykke udført arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Praktisk info

JensenByg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158​
40 36 08 25
info@Jensenbyg.dk

Vi er medlem af:

Følg os: