Nyt køkken i Esbjerg, Blåvand og omegn

Du får ordentligt og solidt håndværk hos Jensen Byg

Drømmer du om det perfekte køkken?

Hos Jensen Byg er nyt køkken samt renovering af køkkener et af vores specialer. Du kan købe dit nye køkken gennem os. Vi kan levere køkkener fra flere forskellige store køkkenleverandører. Vi står for alt fra nedrivning af det gamle til opsætning af det nye og alt, hvad det indebærer af lægning af nye gulve, gulvafsl​ibning, opsætning af lofter og paneler og renovering af vægge.

Hvad enten du blot ønsker en renovering og opfriskning af det gamle køkken, eller det drejer sig om et helt nyt køkken, er vi den helt rette samarbejdspartner at vælge. Vi dækker hele Esbjerg, Varde, Blåvand, Ølgod, Grindsted og omegn.​

Skræddersyede løsninger til dit nye køkken

Vi tilbyder skræddersyede specialløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi arbejder altid tæt sammen med dig som kunde, og sammen finder vi den helt rigtige løsning til et nyt lækkert køkken til jer.

Vi lægger stor vægt på de enkelte detaljer og leverer kun et resultat, vi som fagpersoner kan stå inde for med stor stolthed, og som vi ved, lever op til dine drømme om det perfekte køkken.

For os er bæredygtige og holdbare resultater ikke blot et fagudtryk, men en levevej vi stræber efter at opfylde i ethvert job. Især når det drejer sig om et nyt køkken.

Nyt køkken til ethvert behov

Et køkken er ofte et rum, hvor familien samles gennem dagen – Når der skal smøres madpakker og spises morgenmad, inden arbejdet og skolen kalder, eller når lektierne skal laves om eftermiddagen, mens der forberedes aftensmad.

Køkkenet skal være et fleksibelt rum med plads til det hele og kræver derfor et design, der er tilpasset lige præcis jeres behov og jeres bolig.

Tag os med på råd, når køkkenet skal renoveres, og få et køkken, der er skræddersyet til familiens behov. Vi tilbyder opsætninng af køkkener til kunder i hele omegnen omkring Esbjerg og Blåvand og resten af Syd-, Midt- og Vestjylland.

Kontakt os på telefon 40 36 08 25 for en uforpligtende samtale om et nyt køkken.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave. Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Praktisk info

JensenByg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158​
40 36 08 25
info@Jensenbyg.dk

Vi er medlem af:

Følg os: